top of page

10x de leukste reistrolley's voor kinderen van dit moment


Reizen met kinderen kan soms een uitdaging zijn. Maar het is wel zo leuk om ze te betrekken bij de reis. Een eigen koffer vinden kinderen dan vaak ook helemaal fantastisch. Zo hebben ze hun eigen koffer waar ze hun favoriete spulletjes in kunnen pakken voor op vakantie.


Een reiskoffer voor kinderen wordt nog leuker met een tof ontwerp

Of je nu met het vliegtuig gaat, met de auto of met de trein, het is voor kinderen altijd leuk om hun eigen koffer in te pakken om zich voor te bereiden op de vakantie. Dat kan dan al gewoon een simpele koffer zijn, maar het wordt natuurlijk nog leuker wanneer de koffer ook nog eens een tof ontwerp heeft.


10x de leukste reiskoffers voor kinderen

Wij zochten het web voor jouw af en stelden een lijst samen met de leukste reiskoffers van dit moment.

Bekijk hieronder de leukste reiskoffers voor kinderen en misschien zit er nog wel een leuk cadeau tussen voor de aankomende feestdagen.


Een Giraffe reiskoffer voor kinderen

Deze reiskoffer Giraffe is een echte eyecatcher wanneer je over het vliegveld paradeert. Deze reistrolley van SleevesAndCases heeft een transparante voorzijde, waar je zelf de foto kunt wisselen. Ben je uitgekeken op de kauwgom kauwende giraffe, bestel dan gewoon een nieuwe inlay en je hebt een compleet nieuwe koffer.

De trolleystang is verstelbaar, zodat zowel kinderen als volwassenen makkelijk met deze koffer kunnen lopen.


Klik op de foto voor meer informatie over deze toffe koffer.Een vrolijke unicorn reiskoffer voor kinderen

Van op vakantie gaan wordt je natuurlijk al vrolijk, maar als je dan met deze reistrolley op vakantie mag, wordt je gewoon nog vrolijker.

De mooie kleuren en het leuke ontwerp, maken van deze koffer een vrolijk plaatje.

Ook deze reiskoffer van MuchoWow heeft een transparante voorzijde. Dat zorgt er niet alleen voor dat je print niet beschadigt, maar je kunt de print ook vervangen wanneer je toe bent aan iets anders.
Een reiskoffer voor kinderen met een hippielook

Deze supervrolijke reistrolley van MuchoWow heeft een heerlijke hippie look. Deze reiskoffer met retrolook kan eigenlijk voor zowel volwassenen als kinderen. Zie jij jezelf ook al op het vliegtuig naar Ibiza stappen met deze vrolijke hippie koffer? Klik dan op de afbeelding hieronder voor meer informatie.


Een luxe retro koffer voor kinderen

Deze leuke reiskoffer voor kinderen van het hippe merk Pellianni heeft een echte retro look. De kleding, de tekeningen op de koffer en de leren hoeken dragen allemaal bij aan deze retro look. Bovendien geven deze details deze reiskoffer ook een luxe uitstraling. Bovendien is dit leuke ontwerp ook nog eens in verschillende kleuren beschikbaar. Benieuwd naar deze reiskoffer voor kinderen? Klik dan op de afbeelding hieronder voor meer informatie over deze toffe reistrolley.


Een reiskoffer voor kinderen met een monsterlijk uiterlijk

Deze reiskoffer voor kinderen is te leuk. Niet alleen het ontwerp is superleuk, maar de gadgets van deze reiskoffer maken deze koffer een echte topper. Deze koffer kun je namelijk met een eenvoudige klik omtoveren tot een step. Hoe leuk is dat als je al die meters over het vliegveld moet lopen? En dan hebben de wielen ook nog eens gekleurde verlichting. Deze reiskoffer is een echte topper bij kinderen.

Klik voor meer informatie over deze leuke reiskoffer op de afbeelding hieronder.

Deze zelfde koffer heb je ook in een unicorn uitvoerig. Klik op de foto voor meer informatie.


Rollend over het vliegveld met deze Trunki Ride-On reiskoffer voor kinderen

Rollend over het vliegveld in je eigen brandweerwagen? Ja dat kan met deze Trunki Ride On reiskoffer voor kinderen. De Trunki Ride-On koffers zijn ideaal voor kleine kinderen, omdat ze alle zittend het vliegveld over kunnen en dus niet zo moe worden. Bovendien is het natuurlijk ook veel leuker om rollend over de het vliegveld te gaan. Hieronder zie je de Trunki Ride-On Brandweerwagen koffer, maar uiteraard heb je deze koffer in nog veel meer uitvoeringen.Met het schattigste dier op vakantie, een Alpaca reiskoffer voor kinderen

Deze reiskoffer voor kinderen is een koffer, een step en een maatje voor op reis in 1. Naast dat het ontwerp van deze reiskoffer natuurlijk helemaal leuk is, is het ook een step. Wanneer er even gelopen moet worden met de koffer is dat een ideale oplossing voor kinderen. Zo worden ze en niet zo moe en ze kunnen ook gewoon hun eigen bagage vervoeren.

Bij deze reiskoffer voor kinderen, krijg je ook nog eens een lekker zacht nekkussen voor tijdens je reis.


Boeee met deze reistrolley voor kinderen

Deze reistrolley voor kinderen vinden wij gewoon heel erg schattig. Deze reiskoffer in de vorm van een koe met te grote ogen is gewoon te leuk voor kleine kinderen. Zie je jouw kleine meisje of mannetje niet ook over het vliegveld lopen met deze leuke reiskoffer? Het is natuurlijk ook gewoon een hele leuke reistrolley wanneer de kleintjes een weekendje gaan logeren bij opa en oma. Bovendien is dit een prima budget koffer, wanneer je het ook niet te duur wilt maken. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.Een leuke reiskoffer voor de kinderen die van racen houden

Deze reiskoffer heeft toch eigenlijk geen toelichting nodig? Elke jongen of meisje die van racen en de film Cars houdt, zal deze reiskoffer geweldig vinden. Want deze koffer heeft niet zomaar een afbeelding van een raceauto, deze reiskoffer heeft gewoon de vorm van een raceauto. Dat is toch te leuk?

Heb jij een kleine rondlopen die van racen houdt, klik dan op de foto hieronder voor meer informatie over deze reiskoffer voor kinderen.

Nog eentje dan voor de autoliefhebbers met deze reiskoffer voor kinderen

Deze reiskoffer voor kinderen lijkt eigenlijk niet eens op een reiskoffer. Het is gewoon een grote luxe Mercedes. Voor de kinderen die van auto's houden is dit toch echt wel de ultieme reiskoffer. Bovendien heeft deze reiskoffer voor kinderen ook nog eens een hele luxe uitstraling.

Houdt jouw zoon of dochter van auto's dan worden ze zeker blij van dit cadeau.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over deze luxe reiskoffer.Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page