top of page

10x de leukste reisboeken van dit moment

Reisboeken zijn wat ons betreft de allerleukste boeken om te lezen. Heerlijk om je even onder te dompelen in de mooiste plekken ter wereld en te dromen over nieuwe bestemmingen die je aan je bucketlist kunt toevoegen.


Ben je nog op zoek naar een inspirerend cadeau voor de feestdagen?

Bovendien komen de feestdagen eraan. Wanneer je nog op zoek bent naar een leuk cadeau, dan is een reisboek altijd een leuk idee. En voor iedereen is er wel passend reisboek te vinden. Of je nu houdt van fietsen, wandelen, verre reizen of kamperen. Er zijn altijd inspirerende reisboeken te vinden.10x de leukste reisboeken van dit moment

Wij zetten de, wat ons betreft, leukste reisboeken voor je op een rijtje. Wij hebben al deze boeken ook zelf in de kast staan en laten ons dagelijks inspireren met droombestemmingen.


500 Wereldroadtrips

500 Wereldroadtrips is een boek geproduceerd door National Geographic. Het boek staat vol met de meest indrukwekkende en onvergetelijke roadtrips op de mooiste plekken ter wereld. 500 Wereldroadtrips is een boek vol met prachtige plaatjes en fullcolour kaarten om de routes duidelijk aan te geven. Houd je van roadtrippen, dan is dit zeker een heel tof koffietafelboek voor jou.


Klik op de foto voor meer informatie over dit toffe boek.
Verliefd op Europa

Verliefd op Europa is geschreven door een mede reisblogster, namelijk Roell de Ram van de bekende reisblog Wearetravellers.nl. In dit boek zet zij de mooiste bestemmingen in Europa voor je op een rijtje en laat zij zien dat je voor een droomreis niet persee uren in het vliegtuig hoeft te zitten.


Klik voor meer informatie over dit prachtige reisboek op de foto hieronder.Lonely planet, 100 reizen die je wereld veranderen

100 reizen die je wereld veranderen is een boek van Lonely planet. Dit boek staat vol met bijzondere reizen. Reizen waarin je nieuwe indrukken opdoet en nieuwe ervaringen zult doen. Hierin staan reizen die inspireren. Dit is het enige boek op de lijst, welke wij zelf nog niet hebben. Maar hij staat in ieder geval zeker op mijn verlanglijstje voor de feestdagen.


Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over dit interessante reisboek.


Lonely Planet, Wijnroutes Europa

De titel zegt het al; dit boek van Lonely planet neemt je mee langs de mooiste wijnroutes van Europa.

Volg wijnroutes in Portugal, Frankrijk of Roemenie en proef de meest heerlijke wijnen, waar dit boek je over vertelt. Bovendien staat het boek ook vol met tips voor andere activiteiten en verblijfplaatsen.


Klik voor meer informatie over dit boek op onderstaande foto.


Het grote Nederlandse Bierwandelboek

Geen wijndrinker, maar een bierdrinker, dan is dit boek met de leukste Nederlandse bierwandelroutes misschien wel wat voor jou. In dit boek staan 30 wandelroutes van 5 tot 15 kilometer lang die allemaal eindigen bij een gelegenheid waar je lokaal of regionaal speciaalbier kunt drinken. Voor de bierliefhebbers is dit een zeer leuk boek. Je moet natuurlijk ook wel een beetje van wandelen houden.


Klik voor meer informatie over dit boek op de afbeelding hieronder.Er is ook nog een andere variant van dit bierwandelboek, namelijk het;

Zuid-Nederlandse bierwandelboek

Hierin staan alleen wandelroutes in Zeeland, Noord-brabant en Limburg in.


Destination of a lifetime

Destinations of a lifetime is een Engelstalig boek, geproduceerd door National Geographic.

Het staat vol met prachtige plaatjes van de mooiste droombestemmingen ter wereld. Zeker dat je na het lezen van dit boek weer meer bestemmingen moet toevoegen aan je bucketlist.


Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over dit boek.

Lonely Planet, Epic hikes of Europe

Epic hikes of Europa is een Engelstalig boek met de mooiste wandelroutes in Europa. Je vind in dit boek zowel korte als langere wandelroutes. En met langer bedoelen we dan ook echt meerdaagse wandelroutes, waarin je slaapt in echte hikershutten op de route.

Hoewel wij niet perse van het echte hiken zijn, hebben wij dit boek toch zelf gekocht. En hier wordt dit boek heel graag gelezen en doen we volop ideeen op voor aankomende reizen.


Wil je meer informatie over dit boek, klik dan op de afbeelding hieronder.


Lonely planet, Treinreizen door Europa

Treinreizen door Europa is een praktisch boek met gedetailleerde kaarten en tips om je treinreis door Europa zo goed mogelijk samen te stellen. De treinreizen in dit boek nemen je mee langs de grootste knooppunten, zoals Parijs en Milaan mee naar droombestemmingen zoals Scandinavie of de zonnige kusten van Spanje.

Wanneer je een keer op een andere manier wilt reizen dan met het vliegtuig of met de auto dan is dit zeker het boek voor jou.


Lonely planet, 101 wereldwonderen

101 wereldwonderen is nog een boek van Lonely Planet. In dit boek lees je alles over de meest verbazingwekkende, meest wonderlijke plekken ter wereld.

Een prachtige boek boordevol reisinspiratie.


Voor meer informatie over dit boek, klik je op de afbeelding hieronder.
Er zijn nog veel meer inspirerende reisboeken te koop

Dit is slechts een kleine greep uit het grote aanbod reisboeken wat er momenteel wordt aangeboden. Dit zijn de boeken die wij ( bijna allemaal) zelf gelezen hebben en die nog steeds dagelijks open worden geslagen om weer over een nieuwe reis te dromen.

Ben je benieuwd naar andere reisboeken? Klik dan hier.
Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page