top of page

10x de leukste slaapmaskers voor kinderen

Slapen tijdens het reizen is voor iedereen lastig, ook voor kinderen.

Zo kunnen kinderen moeite hebben met slapen tijdens het reizen in bijvoorbeeld het vliegtuig. Het licht in het vliegtuig kan ervoor zorgen dat kinderen moeite hebben om in slaap te komen. Maar ook op je vakantie accommodatie zelf kan een slaapmasker handig zijn. Niet alle vakantie accommodaties hebben verduisterende gordijnen en als het licht bij zonsopkomst alweer in de kamer valt, dan kan dat ervoor zorgen dat je kinderen alweer vrolijk naast je staan om half zes in de ochtend.Heeft jouw kind er moeite mee om in slaap te komen wanneer het nog licht is?

Een slaapmasker kan de uitkomst zijn. Slaapkamers zijn verduisterend, waardoor het dus echt donker is. Deze complete duisternis zorgt voor een betere nachtrust. En een goede nachtrust is natuurlijk niet alleen voor de kinderen, maar voor jou zelf is het ook wel zo fijn om een beetje uit te kunnen slapen op vakantie.
Een goed slaapmasker moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen

Niet alle slaapmaskers zijn praktisch en het is handig om op een aantal zaken te letten wanneer je een slaapmasker voor je kind wilt aanschaffen. Lees hieronder de 3 belangrijkste voorwaarden waar een slaapmasker aan moet voldoen.


Is het slaapmasker lekker zacht?

Een slaapmasker moet lekker zacht zijn. Het is natuurlijk het allerleukste als een slaapmasker er leuk uitziet en een fluffy slaapmasker is dan het allerleukste. Echter let er wel op dat het slaapmasker alleen aan de buitenzijde die zachte fluffy kant heeft en aan de binnenzijde gewoon zacht is. Een fluffy binnenzijde kriebelt alleen maar en zal de slaaprust eerder verminderen, dan verbeteren.


Heeft het slaapmasker de goede maat?

Zorg ervoor dat het slaapmasker de goede afmeting heeft. Daarmee bedoelen we dan het elastiekje waarmee het slaapmasker over het hoofd getrokken wordt. Dit elastiekje moet niet te strak zitten, maar wel goed aansluiten. Wanneer een slaapmasker te los zit, zal het gaan afzakken. En wanneer het zonlicht dan in de vroege ochtend naar binnen schijnt, is de kans groter dat het slaapmasker al helemaal naar onder of boven is geschoven.


Kan het slaapmasker in de wasmachine?

Check of het slaapmasker wasmachine bestendig is. Wanneer een slaapmasker elke nacht gebruikt wordt, is het wel handig als je het zo nu en dan toch in de wasmachine kunt stoppen.De allerbelangrijkste voorwaarde waar een slaapmasker voor kinderen aan moet voldoen.

En nu we alle praktische zaken omtrent de slaapmaskers besproken hebben, komt het allerbelangrijkste voor de kinderen; het slaapmasker moet er natuurlijk gewoon heel tof uitzien.

Wij zetten de 10 leukste slaapmaskers voor je op een rijtje, check ze hieronder.


Ben je nog op zoek naar een leuk kleinigheidje voor Sinterklaas? Of voor de Kerstdagen?

Kijk dan ook zeker hieronder naar onze lijst met de 10 leukste slaapmaskers voor kinderen van dit moment. Het is een klein cadeautje met een groots effect, ook voor Papa en Mama.Slaapmasker Unicorn

Dit slaapmasker is zacht, fluffy en roze. En dan heeft dit slaapmasker ook nog eens een Unicorn design.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over dit slaapmasker.


Slaapmasker Panda

Slaapmasker Panda is van het merk GoTravel. Een schattig en erg zacht slaapkamers in Panda ontwerp.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over dit slaapmasker.


Slaapmasker Konijn

Slaapmasker Konijn is een te schattig slaapmasker van het Miniiyou. Dit pluche, roze slaapmasker vinden wij echt zo leuk.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over dit schattige slaapmasker.

Slaapmasker Poes

Slaapmasker Poes is nog zo'n schattig slaapmasker van het merk Minii. Vooral de schattige poezenogen op dit slaapmasker zullen bij de kinderen in de smaak vallen. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over dit poezenmasker.


Slaapmasker Wasbeer

Dit slaapmasker Wasbeer is niet alleen een wasbeer, maar een complete reisset. Het is een knuffel, reiskussen en slaapmasker in 1. En ook nog eens lekker zacht en leuk om naar te kijken. Voor meer informatie over slaapmasker Wasbeer klik je op de afbeelding hieronder.Slaapmasker Zwarte Kat

Slaapmasker Zwarte Kat is wederom een slaapmasker van het merk Miniiyou. Normaal zou je een zwarte kat eng kunnen vinden, maar dit is gewoon een zachte, fluffy zwarte kat.

Voor meer informatie over dit slaapmasker klik je op de afbeelding hieronder.


Slaapmasker Fuck You

Dit slaapmasker is natuurlijk niet voor de kleine kinderen, maar meer voor de pubers onder ons. Nu hebben pubers meestal geen moeite met slapen....

Wil je meer weten over dit slaapmasker? Klik dan op de afbeelding hieronder.
Slaapmasker Batman

Stoere jongens en meisjes hebben ook een goede nachtrust nodig. Dus ook voor hen staat er een leuk slaapmasker op ons lijstje; slaapmasker Batman.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over slaapmasker Batman.


Slaapmasker Eend

Slaapmasker eend is net als slaapmasker wasbeer een complete reisset. Ook slaapmasker eend is een slaapmasker, reiskussen en knuffel in 1. Klik op de afbeelding voor meer informatie over reiskussen Eend.

Slaapmasker, Slapende Prinses

Kinderen slapen als een prinses, met dit slapende prinses slaapmasker. Het perfecte slaapmasker voor elk kind dat er van droomt te slapen als een prinses.

Klik voor meer informatie op de afbeelding hieronder.Slaapmasker Alpaca

En dan nu ons favoriete dier, een slaapmasker in de vorm van een Alpaca. Dit slaapmasker is onze favoriet hoor. Klik op de afbeelding voor meer informatie over slaapmasker Alpaca.
Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page