top of page

5x bijzonder slapen in een boomhut in Spanje

Hoog in de bomen met niets anders dan bladeren, rust en natuur om je heen. Dat is toch een kinderdroom. Wie wil er nou niet zo wakker worden?


Slapen in een boomhut in Spanje

Ook in Spanje zijn er een aantal bijzondere plekken waar je op hoogte kunt slapen. Wij hebben het internet afgespeurd voor de meest bijzondere boomhutten van Spanje en hebben deze boomhutten voor je op een rijtje gezet.CABANES ALS ARBRES, een boomhut in een magisch bosch

Cabanes als Arbres is een bijzondere plek welke werd gesticht in 2009 in het magische bos van Sant Hilari Sacalm. Cabanes als Arbres was zelfs de allereerste plek in Spanje waar je in een boomhut kon slapen.


Cabanes als Arbres, een stukje Spaanse geschiedenis

Wanneer je aankomt bij Cabanes als Arbres aankomt, moet je eerst naar de hoofd lodge. Deze lodge van Cabanes als Arbres is prachtig en gaat met liefst 7 eeuwen terug in de geschiedenis van Spanje.

Omdat de boomhutten bij Cabanes als Arbres geen eigen douche hebben en geen elektriciteit, kun je in de hoofd lodge douchen en je telefoon opladen.De boomhutten van Cabanes als Arbres

Alle boomhutten van Cabanes als Abres zijn voorzien van een toilet, een wasbak en een open haard voor tijdens koude dagen.

Ook zijn er oplaadbare lampen bij de boomhutten, dus je zit in de avond niet in het donker.

De meeste boomhutten bij Cabanes als Arbres zijn voor 2 personen. Maar ze hebben ook 2 accommodaties waar je met maximaal 4 personen kunt slapen, namelijk de Blauet Cabin en de Gafarro Cabin.

Kijk voor meer informatie HIER op de website van Cabanes els arbres.


GPS: Nord 41º53’54” Est 2º27’44” Enter via mas la Vileta: carretera de Vallclara, Sant Hilari Sacalm.

Phone:(+34) 625 411 409
CABANES DO BARRANCO, boomhutten op een boerderij

Cabanes do Barranco is een boerderij met verschillende boomhutten. Er liggen 8 boomhutten verspreid over de boerderij waarin je kunt slapen.

Tevens is er een receptiegebouw, een kleine winkel en een keukenruimte.Cabanes do Barranco, boomhut met een geweldig uitzicht over de bossen van Galicië

Cabanes do Barranco is een typische Galissche boerderij met een grote verscheidenheid aan bomen. Zo vindt je er pijnbomen, eiken en kastanjebomen. De boomhutten van Cabanes do Barranco bieden allemaal een fantastische uitzicht over het bos, de vallei en alles wat hier leeft.De boomhutten bij Cabanes do Barranco

De verschillende boomhutten van Cabanes do Barranco zijn voorzien van een kleine keuken en een badkamer. En de de meeste boomhutten van Cabanes do Barranco hebben een jacuzzi waar je heerlijk kunt ontspannen met het mooie uitzicht op de bossen die Cabanes do Barranco omringen.
Voor meer informatie kijk HIER op de website van Cabanes do Barranco.


Cabañitas del Bosque. Lugar Ousensede, Santo Ourente - 15237 Outes (A Coruña)MONTE HOLIDAY ECOTURISMO, boomhut met uitzicht over nationaal park Sierra de Guadarrama

Monte Holiday Ecoturismo zijn unieke boomhutten in de omgeving van Nationaal park Sierra de Guadarrama in Spanje. Naast dat deze locatie midden in de natuur natuurlijk al geweldig is, ligt Monte Holiday Ecoturismo ook nog eens in de omgeving van Madrid. Wat deze plek de perfecte combinatie maakt om stad met natuur te combineren.


De hoge boomhutten van Monte Holiday Ecoturismo

De boomhutten van Monte Holiday Ecoturismo hangen allemaal op een hoogte van tussen de 4 en 7 meter hoog in de bomen met een spectaculair uitzicht over het nationale park Sierra de Guadarrama. Luister 's nachts naar de bosuilen of kijk naar de verschillende vogeltjes die voorbij komen op het terras van de boomhut.Slapen met de hele familie in de boomhutten van Monte Holiday Ecoturismo

Bij Monte Holiday Ecoturismo zijn er speciale boomhutten waar je met de hele familie kunt slapen. Deze boomhutten hebben zelfs een eigen badkamer.

Wij vinden vooral het ontwerp van deze boomhutten wel erg knus en uniek.


Voor meer informatie kijk je HIER op de website van Monte Holiday Ecoturismo.


Gargantilla del Lozoya, 28739, Madrid. España.

Tel; 91.869.52.78

Whatsapp; 691.584.523CABANES EN LOS ARBOLES, echt even contact met de natuur

In de boomhutten van Cabañas en Los Arboles ben je echt even in contact met de mooie natuur van Spanje. De boomhutten van Cabañas en Los Arboles hebben helaas geen eigen badkamer. Douchen kun je in het hoofdgebouw, waar je tevens gebruik kunt maken van de gratis WIFI.Het merendeel van de boomhutten van Cabañas en Los Arboles zijn voor maximaal twee personen, maar ze hebben ook enkele boomhutten waar ze de mogelijkheid bieden om met het hele gezin te verblijven.


De prachtige ontworpen boomhutten van Cabañas en Los Arboles

De boomhutten van Cabañas en Los Arboles zijn wel erg mooi. Door de natuurlijke manier van het houtgebruik, zowel binnen als buiten, blenden deze boomhutten mooi in hun omgeving.


Deze boomhutten vind je in het noorden van Spanje, in de regio Biskaje.Tel; +34 675 970 072


Voor meer informatie kijk HIER op de website van Cabañas en los Arboles.
BASOA SUITES, unieke boomhutten in de omgeving van Pamplona

Basoa Suites heeft 6 boomhutten, welke stuk voor stuk uniek zijn in hun design. Basoa Suites vindt je in Lizaso, in de Ultzama-vallei op nog geen 30 minuten rijden van de leuke stad Pamplona. Het gebied wordt gekenmerkt door groene weiden en weelderige bossen.Basoa Suites, boomhutten met een prachtig uitzicht over de Spaanse bossen

Ook de boomhutten van Basoa Suites hebben geen eigen badkamer. Ze hebben net als de meeste andere boomhutten een droog toilet en om te douchen moet je naar het hoofdgebouw.

Het mooiste aan de boomhutten van Basoa suites zijn de vele ramen die deze boomhutten hebben. Je hebt daardoor veel licht in de boomhut en een prachtig uitzicht over de bomen.

Voor meer informatie kijk je HIER op de website van Basoa Suites.

Tel; +34 608 300 249


 

コメント


Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Meest populaire blogs

bottom of page