top of page

5x de mooiste en meest luxe hotels ter wereld om bij weg te dromen

Droom jij ook al over je volgende zonvakantie of verre reis? Wij in ieder geval wel. Het is zeker een van onze grootste hobby's om te dromen over nieuwe reizen. En nee, ons budget is niet eindeloos en de meeste dromen zullen voorlopig niet uitkomen. Maar dromen kan altijd, toch?

Dus wij dachten we doen er nog een schepje bovenop, met deze blog met 5x de mooiste en meest luxe hotels ter wereld. Prachtig hotels waarover wij alleen maar kunnen fantaseren er ooit naartoe te kunnen gaan. Maar ze staan zeker op onze bucketlist, onze hele lange bucketlist....Misschien wel het mooiste luxe hotel in Griekenland, hotel Calilo, Ios

Hotel Calilo is een van die hotels waar je alleen maar van kunt dromen. Een hotel welke op je bucketlist staat, omdat je hoopt ooit de kans te krijgen om hiernaartoe te gaan.

Hotel Calilo is uitgehouwen uit een inheemse rots, een toevluchtsoord in het midden van de Cycladen op slechts een steenworpafstand van Mykonos en Santorini, de mooiste eilanden van Griekenland.


Hotel Calilo, een oase van rust in Griekenland

Met slechts 30 suites te midden van olijfbomen en de zee is dit hotel een oase van rust in Griekenland.

De architectuur van hotel Calileo is een waar kunstwerk, zowel van binnen als van buiten.

Je zult ogen te kort komen in dit luxe hotel in Griekenland en daarom staat hotel Calilo ook op onze lijst met de mooiste hotels ter wereld.En bekijk vooral de gallerie hieronder met de mooiste plaatjes van hotel Calilo
Slapen op een luxe prive eiland, Como Laucala Island, Fiji

Como Lacaula Island is zo'n resort wat gewoon bizar luxe is. Een resort wat alleen de rijkste ter aarde zullen bezoeken. Naar verluid heeft Oprah hier ooit een week gespendeerd voor de kleine prijs van maar liefst 1 miljoen euro. Voor de meeste van ons gaat zoiets nooit weggelegd zijn, maar dan kunnen we toch nog wel kwijlen bij de mooie plaatjes van Como Laucala Island Resort in Fiji.

Dit exclusieve resort werd gebouwd door de helaas overleden mede-oprichter van Red Bull, Dietrich Mateschnitz.


Como Laucala Island, een eiland wat omgetoverd werd tot een luxe resort

Hij kocht dit eiland voor "slechts" 10 miljoen euro. Daarna nam hij snel een projectontwikkelaar in de arm om er een luxe prive-resort van te maken. En dat is zeker gelukt. Zo kun je hier golfen op een golfbaan van wereldklasse, kun je op excursie met een mini onderzeeer of kun je gewoon lekker op het strand liggen en je laten verzorgen door je eigen butler.


Nog een leuk weetje over Como Laucala Island Resort is, is dat je hier alleen met de vliegtuigservice van het eiland zelf kunt komen. Er kunnen namelijk geen andere vliegtuigen landen.

Nou als dat alles geen luxe is...En bekijk vooral de prachtige plaatjes van Laucala Island Resort in de foto gallerij hieronder.
Luxe romantiek in Mallorca, Hotel Cap Rocat

In een fort, verborgen in de zandstenen rotsen van Mallorca, vind je het kleine luxe hotel; Cap Rocat. Dit 5-sterren hotel heeft naast het bijzondere uiterlijk een spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee.


Hotel Cap Rocat, een plek van luxe

In dit hotel heb je alles voor een romantische luxe vakantie. Dineer in het luxe restaurant, ontspan in de hamman, kom tot rust tijdens de yoga, spring in het zwembad of neem een frisse duik in de zee. Hotel Cap Rocat ligt in Palma Bay. Een plek op Mallorca die bekent staat om het mooie water en het mooie onderwaterleven. En hoe tof is het om hier te dineren met de kleuren van de ondergaande zon boven de Middellandse zee? Als dat geen luxe romantiek is....


Slapen in de bomen, Resort Azulik Tulum

Azulik Tulum hoort misschien niet helemaal thuis op onze familie vriendelijke reisblog, want het is een adults only resort. Maar dit hotel resort is zo'n pareltje, Azulik Tulum hoort gewoon in dit lijstje. En ouders mogen er soms toch ook echt even samen uit toch? En dan is Azulik Tulum toch wel de ultieme romantische droom.


Azulik Tulum, ook het uitzicht is een droom

Hotel Resort Azulik Tulum is een droom in de bomen van Tulum. Je slaapt tussen de bomen met aan de ene kant het uitzicht over de Mexicaanse jungle en aan de andere kant het uitzicht op de Carribische zee. Dat uitzicht alleen is al een dream come true.


De bijzondere architectuur van Azulik Tulum

Maar het is vooral de architectuur van Hotel Resort Azulik Tulum, wat dit hotel zo ontzettend bijzonder maakt. Foto's en filmpjes van dit hotel heb je vast al meer dan eens voorbij zien komen op Instagram, want influencers krijgen maar geen genoeg van dit hotel. Het licht, de gangen, het uitzicht, het is eigenlijk alleen te omschrijven met plaatjes en wij kunnen niet wachten om deze bijzondere plek ooit te bezoeken.


Baden in luxe in Hotel Resort Azulik Tulum

Natuurlijk is Hotel Resort Azulik Tulum ook van alle luxe voorzien. Met een spa, een beauty center, massages en traditionele Maya behandelingen kun je, je bij Hotel Resort Azulik Tulum helemaal in de watten laten leggen. En als wij de verhalen moeten geloven is het eten bij Hotel Resort Azulik Tulum echt een belevenis. En van lekker eten worden wij altijd heel erg gelukkig,


Bekijk hieronder de fotogallerij vol met mooie plaatjes van Hotel Resort Azulik Tulum.

Slapen in het Wilde Westen, Hotel Resort Amangiri, Utah

Hotel Resort Amangiri Utah is een bijzonder hotel in een bijzonder landschap. Wanneer je slaapt in Amangiri Utah, slaap je midden in het rode rotsen landschap van Colorada, het oorspronkelijke Wilde Westen van de Verenigde Staten. Dit woestijnlandschap bestaat uit rode rotsen, indrukwekkende canyons, bergkammen en kloven. En te midden van dit ruige landschap staat het moderne en minimalistische Hotel Resort Amangiri Utah.


Hotel Resort Amangiri Utah, moderne suites of slapen in tent?

Het moderne Hotel Resort Amangiri Utah biedt verschillende slaapaccommodaties. Zo kun je slapen in een van de moderne suites van Amangiri, maar bieden ze ook de mogelijkheid om te slapen in een van de tenten. Nu is de naam tent natuurlijk een compleet understatement, want het is natuurlijk gewoon een luxe accommodatie met echt alle luxe van dien in de vorm van een tent.

Maar geloof ons, je zult geen moment het idee hebben dat je in een tent slaap in deze accommodaties.


Wakker worden met een uitzicht, Hotel Resort Amangiri, Utah

Maar het allermooiste aan de accommodaties van Hotel Resort Amangiri is het bijzondere uitzicht over het woestijnlandschap. Vanuit alle accommodaties heb je een geweldig uitzicht over het woestijnlandschap van Colorado. De grote ramen zorgen ervoor dat het lijkt alsof je slaapt in de buitenlucht in deze woestijn. De accommodaties zijn echt een met het landschap.


Laat je met de gallerij hieronder inspireren door het bijzondere Hotel Resort Amangiri, Utah.

Nog meer mooie en luxe hotels?

Dit waren slechts 5 van de mooiste en meest luxe hotels ter wereld. Maar er zijn nog zoveel meer van deze prachtige hotels. Dus komt er binnenkort een deel 2 van onze blog; De mooiste luxe hotels ter wereld ? Absoluut!! Want wij krijgen nooit genoeg van weg dromen bij al deze prachtige hotels. Ook al wordt onze bucketlist wellicht wel wat te lang door het schrijven van deze blogs.
Comentários


Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Meest populaire blogs

bottom of page