top of page

Camping & Resort Sanguli Salou

Het leukste vakantiepark van Spanje! En nee, dit is geen reclame, hier worden wij niet voor betaald. Maar dit is echt het leukste vakantiepark van Spanje. Het is echt een feestje om naar deze camping te gaan. De zwembaden zijn top, lekker eten, superentertainment en gewoon een geweldige sfeer.Camping&Resort Sanguli, een heerlijke locatie in Salou

Gelegen aan de rand van het gezellige Salou ligt camping & Resort Sanguli. Op nog geen 2 minuten lopen van het strand vindt je de ingang naar Camping&Resort Sanguli Salou. Vanuit daar loop je direct de boulevard op richting Salou. Vanuit Camping & Resort Sanguli is het ca. 15 minuten wandelen naar Salou. Maar dat is zeker geen straf om heerlijk langs de boulevard en zee te wandelen. Camping & Resort Sanguli Salou ligt dus echt op een toplocatie. Maar als we echt eerlijk zijn is die locatie helemaal niet zo belangrijk, want je hoeft Camping & Resort Sanguli niets eens af voor een geweldige vakantie in Salou. Dit vakantiepark heeft werkelijk alles wat je, je maar kunt wensen.

De verschillende gebieden van Camping & resort Sanguli Salou

Het park is onderverdeeld in meerdere gebieden. Elk gebied heeft zijn eigen functie en stijl met een zwembad en een restaurant. In het midden van het park ligt het amfi theater waar je in de avonden kunt genieten van spectaculaire shows.


De camping, kamperen bij Camping & Resort Sanguli, Salou

De naam zegt het al. Op de camping van Camping & Resort Sanguli kun je kamperen met je eigen tent, caravan of camper. Camping & Resort Sanguli Salou biedt verschillende plaatsen aan in verschillende afmetingen. Zo zijn er tentplekken, maar ook ruime plekken voor een grote caravan. De plaatsen bij Camping & Resort Sanguli Salou zijn erg netjes en ruim met voldoende schaduw.. En wat ook erg belangrijk is, is dat het sanitair erg goed is. Er zijn meerdere sanitair gebouwen en de schoonmaak hiervan wordt goed bijgehouden. Bovendien hebben wij hier ook echt nog nooit koud water gehad, zoals op sommige campings weleens het geval is.
La Mediterrania, de Middellandse zee van Camping & Resort Sanguli, Salou

La Mediterrania is het eerst gebied van Sanguli Salou waar je bungalows kunt huren. De bungalows die hier worden aangeboden zijn vrij standaard en worden vaak door andere reisorganisaties verhuurd. De Mobilhomes liggen dicht bij het amfi theater van Camping & Resort Sanguli Salou en het zwembad wat hier naast ligt. De locatie van La Mediterrania is een van de beste locaties van het hele vakantiepark.


In het winterseizoen van 2021/2022 wordt La Mediterrania helemaal onder handen genomen en worden alle mobilhomes vervangen door nieuwe bungalows in bohemanian stijl. Wij zijn erg benieuwd.Caribe, heel veel kleur bij Camping & Resort Sanguli Salou.

Wanneer je het deel Caribe van Camping & resort Sanguli binnenloopt wordt je direct vrolijk. Dit gedeelte bestaat alleen maar uit gezellige houten, gekleurde huisjes. De huisjes staan ruim opgesteld, dus alle huisjes hebben wel een eigen stukje tuin om het huisje heen. Ook van binnen zijn deze huisjes ruim. Al deze huisjes samen vormen echt een vrolijk geheel op Camping & Resort Sanguli, Salou.


Polinesia, tropische huisjes op Camping & Resort Sanguli, Salou.

De naam zegt het al Polinesia zegt eigenlijk alles al. In dit gedeelte van Camping & Resort Sanguli Salou vindt je tropische, Polynesische huisjes. Het zijn houten hutjes met een rieten dak en een gezellig terrasje. Ze zijn niet zo groot, maar erg leuk om te zien. De huisjes in Polinesia staan dicht bij het zwembad, amfitheater en de supermarkt.Africa, Afrikaanse sferen op Camping & Resort Sanguli Salou

Africa is het meest recent gebouwde deel van Camping & resort Sanguli Salou. In Africa vindt je verschillende accommodaties, allemaal in Afrikaanse sferen. Camping & Resort Sanguli Salou verhuurt Gave Afrikaanse safaritenten en mooie Afrikaanse lodges, die tot in detail zijn gedecoreerd. Ook het bijbehorende nieuwe zwembad en restaurant zijn echt helemaal top. Dit gedeelte op Camping & Resort Sanguli Salou is ons favoriete stukje van dit vakantiepark.


De verschillende zwembaden van Camping & resort Sanguli Salou

Verder heeft dit resort 5 zwembaden, allemaal met een eigen thema.

De Africapool, met water spuitende olifanten.

De Fiesta pool, een groot zwembad, met poolbar en leuke glijbanen.

De Gulipool is een leuk zwembad voor de kleintjes, grenzend aan de Fiesta Pool.


En dan zijn er nog 2 gave zwembaden. Er is zelfs nog een zesde zwembad, voor de honden. Het maakt niet uit op welke gedeelte je verblijft van Sanguli, je mag van elk zwembad gebruik maken. En er is altijd een zwembad dichtbij.

De faciliteiten van Camping & Resort Sanguli Salou

De faciliteiten van Camping & Resort Sanguli Salou zijn echt heel erg goed.

Camping & Resort Sanguli Salou heeft maar liefst 3 supermarkten en een leuke shop waar je terecht kunt voor opblaasdieren en andere vakantiedingetjes.

Er is een artsenpost, een wasserette, een minigolfbaan, tennisbanen, speeltuinen, fitnessclub, kidsclub, strandbar etc.

Kortom alles wat je maar nodig hebt voor een geweldige vakantie is aanwezig op dit park.De restaurants van Camping & Resort Sanguli Salou

Voor ontbijt, lunch of diner hoef je Camping & Resort Sanguli Salou zeker niet af. Camping & Resort Sanguli Salou heeft meerdere restaurants en afhaalmogelijkheden . Allemaal even lekker en goed. Vooral het restaurant in het Africa gedeelte van Camping & Resort Sanguli Salou vinden wij een echte aanrader. Fantastisch met een prachtige sfeer en een super uitzicht over het zwembad.Pizza bij zonsondergang op Camping & Resort Sanguli Salou

Maar naast het restaurant in het Africa gedeelte van Camping & Resort Sanguli Salou hebben we nog een andere favoriet op dit vakantiepark. Maar dit is wel wat minder luxe dat het Africa restaurant. Een van onze favoriete dingen om te doen is namelijk het afhalen van een van de lekkere pizza's op dit vakantiepark en naar het strand te lopen om deze vervolgens op onze handdoeken bij zonsondergang op te eten.

Camping & Resort Sanguli Salou, een compleet resort

Camping & Resort Sanguli is echt een compleet resort. Zo is er bijvoorbeeld tijdens het hoogseizoen elke avond animatie in het amfi theater. En dat is echt goede animatie. Het zijn professionele, afwisselende shows die zowel jong als oud zullen vermaken. En natuurlijk is er ook elke avond een kinderdisco met als speciale gast, de mascotte van Camping & Resort Sanguli Salou, Guli. Elk avond komt deze mascotte de dansende kinderen even gedag zeggen.

Camping & Resort Sanguli Salou is al vaker in de prijzen gevallen

Camping & Resort Sanguli Salou is een van de beste vakantieparken waar wij ooit geweest zijn. Wij zouden dit vakantiepark echt aan iedereen aanraden.


En wij zijn zeker niet de enige, want deze camping heeft al meerdere malen prijzen gewonnen voor beste camping en resort bij verschillende reisorganisaties, zoals bij bijvoorbeeld de ANWB.Hierdoor is het ook zeker geen goedkope camping, zeker in het hoogseizoen niet.

Maar met al deze voorzieningen, heb je de rest van de vakanties misschien ook niet zoveel nodig. Wat ons betreft is deze camping het geld absoluut waard.


Het is wel een grote camping. Je merkt hier weinig van, omdat het is opgedeeld in de verschillende gebieden. Maar houd je meer van een kleinere camping, dan is dit waarschijnlijk ook niet de camping voor jou.


Klik hier voor meer informatie over Camping & Resort Sanguli Salou.


Commentaires


Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Meest populaire blogs

bottom of page