top of page

De zoektocht naar de ideale vakantiewoning in Tarragona

Ben je op zoek naar een vakantiehuis, villa of appartement? Wij zetten enkele websites voor je op een rij om jouw vakantiehuis te vinden. Wij hebben ons nu op Tarragona gericht, maar al deze websites bieden vakantiewoningen in heel Spanje aan.


KLIK HIER VOOR DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN TARRAGONA
Verschilllende aanbieders met vakantiewoningen in Tarragona

Er zijn verschillende websites en aanbieders die vakantiewoningen in Tarragona aanbieden. Wij hebben de verschillende websites van de verschillende aanbieders voor je doorgespit en enkele van deze aanbieders voor je op een rijtje gezet. We hebben ook enkele leuke vakantiewoningen in Tarragona uitgelicht hieronder.
Holidu.es, een groot aanbod met vakantiewoningen in Tarragona

Holidu is een Spaanse website met een groot aanbod aan vakantiehuizen over heel Spanje.

Ook in de provincie Tarragona is de keuze enorm. Heb je geen idee waar in Tarragona je een vakantiewoning wilt huren, trek dan gerust een middagje uit om door het hele aanbod te scrollen.

KLIK HIER VOOR HET TOTALE AANBOD VAKANTIEWONINGEN VAN HOLIDU.ES


5 vakantiehuizen uitgelicht die je kunt vinden op holidu.es

Het aanbod vakantiewoning op holidu.es is erg groot. Wij er 5 leuke vakantiewoningen voor je uitgelicht. Klik op de foto's om direct door te gaan naar de website van deze vakantiewoning.

KLIK HIER VOOR DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN TARRAGONAVakantiewoning in het gezellige vissersdorpje Amettla de Mar, Tarragona

Deze vakantievilla in Tarragona staat in het pittoreske Amettla de Mar. De vakantiewoning ligt op slechts 100 meter afstand van het mooie zandstrand van Almadrava. Dit vakantiehuis is geschikt voor 7 personen en is te huur vanaf 165 euro per nacht op Holidu.es.


Vakantiewoning met prachtig zwembad in het leuke Calafell, Tarragona

Dit gezellige vakantiehuis in Tarragona staat in het mooie Calafell. Deze vakantiewoning staat op ca. 4 kilometer van de stranden van Calafell, Tarragona. Met 4 slaapkamers en 2 badkamers is deze vakantiewoning geschikt voor 8 personen. Deze vakantiewoning in Calafell is te huur vanaf € 35,- per nacht, volgens de website. Maar de prijzen voor Juni lopen snel op tot zelfs meer dan € 300,- per nacht op Holidu.es.
Een moderne vakantiewoning in Cunit, Tarragona

Deze vakantiewoning is een modern vakantiehuis in Cunit. Het mooie van deze vakantiewoning is ook geschikt voor minder validen. Deze vakantiewoning in Cunit, Tarragona, is van alle gemakken voorzien en geschikt voor 10 personen. Vanaf € 117,- per nacht op Holidu.es.


KLIK HIER VOOR DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN TARRAGONAEen idyllische vakantiewoning in Amettla de Mar, Tarragona

Deze idyllische vakantiewoning staat in het gezellige Amettla de Mar. De vakantiewoning staat op maar 4 minuten lopen van 2 rustige baaitjes in Amettla de Mar, een dorpje wat bekend staat om haar bijzondere kustlijn. Deze vakantiewoning in Tarragona is geschikt voor 6 personen en is te huur vanaf € 138,- per nacht op Holidu.es.
Vakantievilla in de levendige badplaats Cambrils, Tarragona

Deze vakantiewoning staat in het levendige Cambrils. Cambrils is een van de meest levendige badplaatsen in Tarragona. De foto hierboven is daadwerkelijk het uitzicht over het strand van Cambrils wat je krijgt in deze vakantiewoning, want deze staat op slechts 20 meter van het strand. Deze vakantiewoning in Tarragona heeft een eigen zwembad en is geschikt voor 8 personen op Holidu.es.KLIK HIER VOOR DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN TARRAGONASpain-holiday.com, een steeds uitgebreider aanbod vakantiewoning in Tarragona


Spain-holiday verhuurt al vakantiewoningen sinds 2002. En sinds 2002 is het aanbod van Spain-holiday.com dan ook al flink uitgebreid. Zo wordt ook het aanbod vakantiewoning in Tarragona steeds groter op deze website.

Wij hebben de website even doorgespit en hebben enkele leuke vakantiewoningen voor je uitgelicht.

Zie hieronder enkele voorbeelden uit het aanbod vakantiewoningen in Tarragona.Vakantiewoning in de kleine kustplaats Comarruga in Tarragona

Deze vakantiewoning vindt je in de kustplaats Comarruga in de provincie Tarragona. De vakantiewoning ligt op ca. 400 meter van Masia Blanca, een prachtig koraalrif aan de Costa Daurada. Dit koraalrif is een van de mooiste onderwaterreservaten van Spanje. Deze vakantiewoning in Tarragona is voor maximaal 9 personen en kun je huren vanaf € 2.575,- per week op Spain-holiday.com. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de vakantiewoningen.


KLIK HIER VOOR DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN TARRAGONAEen leuke vakantiewoning met tennisbaan in Calafell, Tarragona

Deze vakantiewoning staat te huur in Calafell in het noorden van Tarragona aan de Costa Daurada. De vakantiewoning is geschikt voor 8 personen. De vakantiewoning ligt nabij het strand en alle voorzieningen van Calafell. En je krijgt zelfs toegang tot een privé tennisbaan. Dit huis staat te huur op Spain-holiday.com vanaf € 1.875,00 per week.


Een schattige vakantiewoning in Amettla de Mar, Tarragona

Dit schattige vakantiehuis staat te huur in Amettla de Mar, een gezellig dorpje in Tarragona. Deze vakantiewoning staat op ca. 1 kilometer rijden van de nodige voorzieningen, zoals supermarkt etc. De vakantiewoning is geschikt voor 7 personen en staat te huur op spain-holiday.com vanaf € 782,00 per week.


KLIK HIER VOOR DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN TARRAGONA
Een prachtig vakantiehuis aan de mooie stranden van Ampolla, in het zuiden van Tarragona

Dit prachtige vakantiehuis staat te huur nabij een van de mooiste stranden in L'Ampolla, een kleine badplaats in het zuiden van Tarragona. Wil wie er nou niet wakker worden met het geluid van de golven en dit uitzicht? Het centrum van L'Ampolla bevindt zich op ca. 2,5 kilometer rijden van deze vakantiewoning. De vakantiewoning is geschikt voor 11 personen. Je kunt deze woning huren op spain-holiday.es vanaf € 700,- per week, maar in de zomermaanden gaat de prijzen snel omhoog naar ca. € 2.500,- per week.


Een leuk vakantiehuis in de gezellige badplaats Torredembarra, Tarragona

Dit vakantiehuis kun je vinden in de leuke badplaats Torredembarra. Een levendig dorp met een gezellige boulevard in het noorden van Tarragona. Deze vakantiewoning is geschikt voor 8 personen en staat nog geen 20 meter van de zee. Dit vakantiehuis staat te huur op spain-holiday.com vanaf € 800,- per week. Maar in de zomermaanden is dat meer richting de € 2.100,- per week.


KLIK HIER VOOR DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN TARRAGONA
Andere aanbieders met vakantiewoning in Tarragona

Hieronder zetten we nog enkele websites voor je op een rijtje welke allen ook een ruim aanbod hebben met vakantiehuizen in Tarragona.


Rentalia.com


Hometogo.es


Campaya.es


Niumba.comSucces met de zoektocht naar de ideale vakantiewoning.
Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Meest populaire blogs

bottom of page