top of page

Food top 3, Salou

Zoals jullie wellicht al weten is Salou een van onze favoriete plaatsen in Spanje om naartoe te gaan. De wereld verkennen vinden wij fantastisch en wij hopen nog heel veel tropische en verre plekken te mogen bezoeken in de toekomst. Maar hoe vreemd het ook is, tussen als deze vakantieplekken, voelt een vakantie in Salou als thuiskomen.


Eten in Salou

Salou is wel een hele toeristische plaats. Helaas betekent dat ook, dat er veel toeristische restaurants zijn. En deze toeristische restaurants staan helaas niet altijd voor kwalitatief lekker eten, ondanks dat ze wel prijzig kunnen zijn. De eerste paar keer dat wij Salou bezochten, hadden we dan ook moeite om een goed restaurant te vinden.Onze 3 favorieten restaurants in Salou

Inmiddels zijn we een aantal keer in Salou geweest en hebben we heel wat restaurants geprobeerd. Helaas een aantal beduidend mindere restaurants, maar we hebben ook echt wel een paar top restaurants gevonden. Hieronder lees je alles over onze 3 favoriete restaurants in Salou.
THEATRE TOWN, HEERLIJK ETEN IN HET OUDE CENTRUM VAN SALOU

Theatre Town is een gezellig restaurantje wat je kunt vinden in het oude centrum van Salou. In Salou vind je helaas heel veel restaurantjes die het qua sfeer en deco toch echt net niet zijn. Maar restaurant Theatre Town heeft echt een hele leuke sfeer, met een hippe inrichting. En de kaart van restaurant Theatre Town is zeker net zo lekker! Dit restaurant serveert heerlijke burgers, spare-ribs en fantastische nachos.

De prijzen liggen wat hoger dan de echte lokale Spaanse restaurants, waar je voor 10 euro een 3-gangen menu kunt eten. Maar het is zeker geen duur restaurant.

De desserts die restaurant Theatre Town serveert, zijn trouwens ook echt fantastisch en insta-waardig.Adres: C. de Barcelona, 43, 43840 Salou, Tarragona

BOCA BOCA, EEN RESTAURANT MET EEN UNIEKE INRICHTING IN SALOU


Restaurant Boca Boca ligt in het nieuwe centrum van Salou. Restaurant Boca Boca heeft echt een geweldige, unieke inrichting. Wanneer je door het nieuwe centrum van Salou loopt, wat eigenlijk weinig sfeer heeft, springt dit restaurant er echt uit.

Restaurant Boca Boca heeft een hele uitgebreide kaart en je kunt hier dan ook echt op elk moment van de dag lekker eten. Van ontbijt, tot tapas, tot dinergerechten, je kunt echt alles bestellen hier.

Later op de avond verandert het nieuwe centrum van Salou in het uitgaanscentrum van Salou. En natuurlijk kun je ook dan prima terecht bij restaurant Boca Boca, want in de avond kun je de meeste heerlijke cocktails bestellen hier. Restaurant Boca Boca heeft namelijk een uitgebreide cocktailkaart.Adres Calle Zaragoza núm.13 esquina calle Barbastro núm 7 43840 Salou, Spain


BLUE MONKEY, HET MOOISTE RESTAURANT VAN SALOU

Restaurant Blue Monkey is wat ons betreft het mooiste restaurant van Salou

De buitenzijde van restaurant Blue Monkey trekt eigenlijk al direct je aandacht wanneer je door het oude centrum van Salou loopt. Het terras van restaurant Blue Monkey is namelijk omgeven door prachtige planten, waardoor het terras een echte Jungle sfeer heeft.

Wanneer je dan naar binnen stapt, valt het interieur van restaurant Blue Monkey ook zeker niet tegen. De prachtige bar in combinatie met de kroonluchters, de groene wand en de bijzondere foto's op de muren maken het interieur van dit restaurant echt heel erg bijzonder.


Restaurant Blue Monkey is wel een van de duurdere restaurants in Salou. Het is zeker nog een betaalbaar restaurant, maar de prijzen zijn aan de hogere kant, wanneer je het vergelijkt met andere restaurants in Salou. Maar het eten wat restaurant Blue Monkey serveert is dan ook wel overheerlijk. Dus wat ons betreft is dit restaurant ondanks de prijzen, toch zeker een aanrader in Salou.


Adres: C. de Barcelona, 36, 43840 Salou, TarragonaComments


Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Meest populaire blogs

bottom of page