top of page

Landal Orveltermarke I Bijzonder slapen in Drenthe

Rust, rust en rust! Dat is het gevoel wat je overvalt wanneer je het park van Landal Orveltermarke op rijdt.

Geen drukke steden in de omgeving, geen snelweg die je hoort., alleen maar de vogels die je vrolijk fluitend welkom heten op dit vakantiepark in het mooie en eveneens groene en rustige Drenthe.


Landal Orveltermarke I Bijzonder slapen in het mooiste vakantiepark van Drenthe. Lees nu ons artikel met alle informatie over Landal Orveltermarke.

Landal Orveltermarke is geen plek waar je op vakantie gaat als je op zoek bent naar drukte, leven en feestelijkheden. Nee, Landal Orveltermarke is de plek waar je naartoe gaat als je op zoek bent naar ontspanning en rust in het hart van de natuur van Drenthe. Wanneer je naar Landal Orveltermarke rijdt, merk je al dat je nog wel even onderweg bent, wanneer je de snelweg hebt verlaten. En dat is juist wat Landal Orveltermarke zo fijn maakt. Weg van de drukte, weg van het verkeer, maar gewoon lekker in de natuur waar je meteen van het park wandelingen kunt maken of met de fiets Drenthe kunt ontdekken.


De sfeer van Landal Orveltermarke is echt Nederlands. De huizen voelen als oude, authentieke Nederlandse boerderijen. De bakstenen, de gekleurde luiken, de in vakken verdeelde ramen, dragen allemaal bij aan die boerderijsfeer van de vakantiehuizen op Landal Orveltermarke.


Op slag verliefd op ons vakantiehuisje bij Landal Orveltermarke

Wij waren op slag verliefd op ons vakantiehuis op Landal Orveltermarke en zouden dit huis zo kopen, als dat zou kunnen. De sfeer van dit boerderijhuisje was geweldig.

De buitenzijde van het huisje heeft al die authentieke sfeer en de rustieke binnenzijde is daar alleen maar een aanvulling op.
Een vakantiehuis met een gezellig, modern interieur

De inrichting is vrij modern en lijkt vrij nieuw. De bank is overigens heerlijk. Een echte bank in plaats van zo'n slechte vakantiehuis bank. En terwijl je op de bank zit kun je zowel televisie kijken, als genieten van het groene uitzicht door je tuindeuren. Zelfs met slecht weer, voel je de groene natuur van Drenthe in dit huisje.


Om te koken is er een open keuken, waar je ook de grote eettafel met zes stoelen vind. Wel zo gezellig als je op vakantie bent, dat je niet alleen in de keuken staat. De keuken heeft alle gewenste apparaten. Een goed fornuis, een combi-magnetron en een vaatwasser, heerlijk luxe.


Landal Orveltermarke I Bijzonder slapen in het mooiste vakantiepark van Drenthe. Lees nu ons artikel met alle informatie over Landal Orveltermarke.


Wakker worden tussen de fluitende vogeltjes bij Landel Orveltermarke

Wij sliepen met zijn vieren in een huisje voor zes personen. Er was een slaapkamer met badkamer op de begane grond en nog 2 slaapkamers met een eigen badkamer op de eerste verdieping.

Vooral de slaapkamers boven met het hoge balkenplafond hadden een geweldige sfeer. En het uitzicht vanuit het raam, geweldig!

Er was absoluut niets aan te merken op de slaapkamers. Verduisterende raamdecoratie, goede bedden en fijn bedlinnen. Wij hebben heerlijk geslapen bij Landal Orveltermarke.


Bijzonder slapen en Bijzonder wakker worden bij Landal Orveltermarke

Naast bijzonder slapen is het ook bijzonder wakker worden bij Landal Orveltermarke. Het vakantiehuisje wordt omringd door een kleine tuin, welke je helemaal voor jezelf hebt. Je auto kun je parkeren op de oprit bij je huisje, ook een dikke plus. In de tuin vindt je een terras met tafel en stoelen. Een fijne plek om wakker worden in de natuur van Drenthe, tussen de fluitende vogeltjes.

Wat ons huisje helemaal bijzonder maakte, was het vrije en groene uitzicht aan de achterzijde. Vanuit de tuin van ons huisje liep je zo het groene weiland op. Heerlijk voor een wandeling.


Landal Orveltermarke I Bijzonder slapen in het mooiste vakantiepark van Drenthe. Lees nu ons artikel met alle informatie over Landal Orveltermarke.Landal Orveltermarke is vooral een park waar je lekker kunt ontspannen tussen de natuur. Maar natuurlijk zijn er ook allerlei activiteiten en leuke dingen om te doen op het park, want het is natuurlijk wel een Landal park.

Zowel grote, als kleine kinderen hoeven zich absoluut niet te vervelen bij Landal Orveltermarke.


Zwemmen bij Landal Orveltermarke

Landal Orveltermarke heeft een binnenzwembad. Het is een klein zwembad, waarbij je niet moet denken aan baantjes zwemmen. Het is vooral een zwembad waar kleine kinderen zich kunnen vermaken en kunnen spelen in het water.


In de zomer kun je zwemmen in het natuurzwembad, aan de rand van het park Dit water is helemaal vrij van chemicalien en wordt natuurlijk gezuiverd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van het water, dat is gewoon echt goed.

Dit natuurzwembad is wel echt een zwembad voor in de zomer, wanneer de temperaturen buiten oplopen en je lekker wilt afkoelen. In de winter, maar ook in het najaar en voorjaar kan het water wat aan de koude kant zijn,

In de zomer staat er ook een kleine kiosk waar je drinken en bijvoorbeeld ook ijs kunt kopen. Deze gaat wel alleen open, wanneer de temperatuur buiten ook echt geschikt is om te zwemmen en er badgasten verwacht worden.Spelen bij Landal Orveltermarke

Op Landal Orveltermarke vind je verschillende plekken waar de kinderen lekker kunnen spelen. De eerste speeltuin zie je meteen wanneer je het park binnenkomt, naast het hoofdgebouw. Een groot springkussen trekt meteen de aandacht van de kinderen.


Een stukje verderop is er een sportveld, waar kinderen kunnen voetballen of basketballen. Een fijne plek waar ook grotere kinderen zich kunnen vermaken.


De leukste speeltuin van Landal Orveltermarke is avontureneiland. Deze avontuurlijke natuurspeeltuin heeft allerlei klimtoestellen en zelfs een kabelbaan en is leuk voor zowel grote als kleine kinderen.


Golfen bij Landal Orveltermarke

Het valt je waarschijnlijk direct op wanneer je richting Landal Orveltermarke rijd, het park ligt naast een golfbaan. Beginnende en ervaren golfers kunnen hier golfen.


Op Landal Orveltermarke is er ook een minigolfbaan. Minigolfen is altijd een hit met kinderen.Landal Orveltermarke I Bijzonder slapen in het mooiste vakantiepark van Drenthe. Lees nu ons artikel met alle informatie over Landal Orveltermarke.


De vakantiehuisjes van Landal Orveltermarke lenen zich natuurlijk prima om te koken en gezellig te tafelen, zowel binnen als buiten.

Maar als je nu even geen zin hebt om te koken, kun je ook eten afhalen bij de bar in het restaurant. Frietjes, frikandellen en nog veel meer kun je afhalen en gewoon lekker opeten bij je huisje.


Je kunt natuurlijk ook gewoon uit eten gaan in het gezellige restaurant. Het restaurant van Landal Orveltermarke zit in het hoofdgebouw naast de receptie. Dit gezellige restaurant heeft een goede menukaart. Niet heel uitgebreid, maar er staat voor iedereen wat op. Bovendien kun je ook alles bestellen, wat ze in de snackbar serveren. Het personeel is supervriendelijk en dat maakt eten in dit restaurant superleuk.Wat is er te doen in de omgeving van Landal Orveltermarke

Landal Orveltermarke heeft een vrij centrale ligging in Drenthe en is dus de perfecte uitvalsbasis om Drenthe te verkennen.


Dichtbij het park kun je al mooi wandelen en fietsen in de mooie natuurgebieden rondom het park.

Heb je geen fietsen bij ? Geen probleem, deze kun je huren op het park. Fiets langs de begroeide velden van de Drenthse, onder de grote eikenbomen en ruik de geur van de pijnbomen. Het is echt prachtig fietsen in de omgeving van Landal Orveltermarke.


Landal Orveltermarke I Bijzonder slapen in het mooiste vakantiepark van Drenthe. Lees nu ons artikel met alle informatie over Landal Orveltermarke.

Een van de leukste bezienswaardigheden in de omgeving van Landal Orveltermarke is het dorpje Orvelte.

Een prachtig dorpje waar de tijd echt heeft stilgestaan. Zeker met lekker weer is het fijn vertoeven op de terrasjes van dit gezellige dorpje.En natuurlijk mag je een bezoek aan de hunebedden in Drenthe niet overslaan, want dat is toch een van de meest bekende en unieke bezienswaardigheden van Drenthe. Het grootste hunebed vind je bij het hunebedcentrum in Borger, waar je ook alles kunt leren over hunebedden en de prehistorische volken die verantwoordelijk waren voor deze hunebedden.


Landal Orveltermarke I Bijzonder slapen in het mooiste vakantiepark van Drenthe. Lees nu ons artikel met alle informatie over Landal Orveltermarke.Wanneer je op zoek bent naar rust en natuur dan is Landal Orveltermarke de perfecte vakantiebestemming voor jou. Op dit kleinschalige vakantiepark kom je echt tot rust. De mooie omgeving, de authentieke sfeer en de pittoreske dorpjes maken een verblijf bij Landal Orveltermarke onvergetelijk.

En misschien wordt ook jij wel een van de vele vaste gasten die Landal Orveltermarke blijven bezoeken. En dat zegt eigenlijk alles wat je moet weten over dit park. Want als mensen blijven terugkomen naar dit park, dan moet het wel een fijne vakantiebestemming zijn.

Landal Orveltermarke

Adres: Meester J.b. Kanweg 3, 9439 TD Witteveen, NederlandComments


Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Meest populaire blogs

bottom of page