top of page

Op stap met Skip Hop

Wij kwamen weer een leuk merk tegen op Internet met de leukste spulletjes voor dagjes uit, weekendjes weg of voor een lange vakantie; Skip Hop.


Skip Hop, kleurrijk op reis

Je wordt vrolijk zodra je de artikelen van het merk Skip Hop ziet. De artikelen van Skip Hop zijn ontzettend kleurrijk. En met de artikelen van Skip Hop als bagage val je zeker op, op het vliegveld.


Een complete set Skip Hop

Wat zo leuk is aan de artikelen van Skip Hop, is dat je er een hele set van kunt maken. Je kunt de Skip Hop koffer kopen voor op reis, de Skip Hop rugzak voor een dagje weg en de Skip Hop bekers en snackbakjes voor onderweg.

En naast de gewone beker, heeft Skip Hop ook nog thermo boxen in het assortiment, zodat ook de warme dranken makkelijk mee te nemen zijn tijdens een uitje met de familie. Je kunt dus echt helemaal compleet op pad met Skip Hop.


Skip Hop, heel veel keuze voor op reis

Het aanbod van Skip Hop is echt ontzettend groot met diverse artikelen in diverse uitvoeringen. Wij zetten enkele van de leukste Skip Hop artikelen voor je op een rijtje.

Bekijk hieronder alle leuke artikelen die wij tegenkwamen van het leuke merk Skip Hop.

Klik op de foto voor meer informatie over de verschillende artikelen.De Skip Hop rugzakken

De rugzakken van Skip Hop zijn zo leuk. Je wordt direct vrolijk van het ontwerp van de ZOO rugzak. En naast dat deze rugzak leuk is voor een dagje uit, is deze rugzak natuurlijk ook super leuk om mee naar school te nemen.

De Skip Hop rugzak heeft een zijvakje van gaas waar je een matching drinkbeter in kunt doen of een flesje water. Verder heeft de rugzak ook nog een geïsoleerd voorzakje, welke ideaal is om snacks te bewaren.

De Skip Hop handbagage koffers

De Skip Hop ZOO handbagage koffers zijn al net zo leuk als de rugzakken.

Voor kinderen is het extra om leuk om op vakantie te gaan als ze hun eigen koffertje hebben om knuffels en speelgoed te vervoeren. De grootte van de koffer is perfect voor handbagage of voor dagjes weg. Tevens is de ZOO handbagage koffer van Skip Hop stevig genoeg voor dagelijks gebruik en voor verre reizen.De andere leuke accessoires in het assortiment van Skip Hop

Naast rugzakken en koffers heeft Skip Hop ook nog hele leuke andere accessoires voor onderweg, tijdens het reizen of om mee naar school te nemen. Zo zijn er de drinkbekers van Skip Hop.

Deze vrolijke drinkflesjes hebben een flexibel rietje en een toeklapbare deksel. Tevens hebben deze drinkflesjes van Skip Hop een handig riempje, waardoor deze makkelijk mee te nemen is op alle dagje uit, vakanties of gewoon om mee naar school te nemen. Deze drinkbeker kan gewoon in de vaatwasser.


Warme dranken met de Skip Hop thermos

De Skip Hop thermos is een vrolijke foodjar waarin je warme en koude kinderporties kunt bewaren. Deze thermos food jar houdt het voedsel maar liefst 7 uur warm of 5 uur koud en heeft een inhoud van 325 ml. En als toevoeging heeft deze thermos van Skip Hop een spoon&fork. Een 2-in-1 vork en lepeltje welke gemakkelijk aan de zijkant te bevestigen is.


De vrolijke heuptasjes van Skip Hop

Zijn er nog kindjes die hun eigen camera of geld willen dragen? Dan is een klein heuptasje van Skip Hop natuurlijk ideaal. Deze vrolijke heuptasjes van Skip Hop ZOO kunnen op twee manier gedragen worden; over de heup of cross-body op de schouder. De heuptas kan schoongemaakt worden met een vochtige doek.Ook leuk om mee naar school te nemen, Skip Hop

En last but not least de snackbakjes van Skip Hop. Niet alleen leuk voor uitstapjes, maar ook leuk om het fruit in te doen om mee naar school te nemen. Dit handige snackdoosje van SKIP HOP moedigt je kleintje aan om zelf te eten, omdat zijn of haar kleine handjes perfect in het handvat passen. De bovenste deksel klapt steeds vanzelf dicht, waardoor het eten vers blijft. En omdat er nog een tweede sluitsysteem aan de binnenzijde zit is de kans op morsen en kruimelen wel erg klein.

Comments


Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Meest populaire blogs

bottom of page