top of page

Ezulwini Game Lodge, HluhluweMagisch. Dat is de enige omschrijving die bij me opkomt als ik terugdenk aan de Ezulwini Game Lodge. Ezulwini Game Lodge is een prachtige accommodatie midden in een Game Reserve in Zuid-Afrika.Ezulwini Game Lodge, slapen midden in een Game Reserve

De Ezulwini Game Lodge ligt te midden van een natuurreservaat in Hluhluwe waar verschillende dieren leven zoals giraffen, zebra’s, antilopen etc. Er leven alleen vriendelijke dieren in dit natuurreservaat, dus daar hoef je, je verder geen zorgen over te maken.

Je moet eerst een stuk door het natuurreservaat rijden om bij de lodges van de Ezulwini Game Lodge aan te komen. We werden meteen verrast door zebra’s en antilopen op de weg. Dat beloofde al heel wat.


Wat een sfeer bij de Ezulwini Game Lodge

De Ezulwini Game Lodge in Hluhluwe heeft een geweldige uitstraling. De gezellige houten lodges in de Ezulwini Game Lodge staan allemaal dicht bij elkaar en vormen een soort kamp. Daarnaast heeft de Ezulwini Game Lodge een vuurplek, waar je in de avonden gezellig samen kunt opwarmen. Er is een klein zwembad en er is een restaurant.Slapen bij de Ezulwini Game Lodge, Hluhluwe

Er zijn verschillende slaapaccommodaties waar je uit kunt kiezen bij de Ezulwini Game Lodge;

- Twin rooms

- Chalets

- Log cabin

- Family house


Toen wij arriveerden bij de Ezulwini Game Lodge waren wij direct verrast door de uitstraling en sfeer van deze mooie accommodatie. Maar onze verrassing was nog groter toen wij een upgrade kregen naar het Family House van de Ezulwini Game Lodge.Het Family House van de Ezulwini Game Lodge

Het Family House van de Ezulwini Game Lodge is een gigantisch huis met meerdere slaapkamers en badkamers, een volledig uitgeruste keuken en woonkamer met open haard. Het Family huis van de Ezulwini Game Lodge heeft zoveel ruimte, dat wij niet eens konden kiezen waar we zouden slapen. vHet terras van het family house bij de Ezulwini Game Lodge, Hluhluwe

Het allermooiste aan het familyhouse bij de Ezulwini Game Lodge was het terras van dit prachtige huis. Op het terras met eigen lounge set keken we uit over de tuin van het Family House met een trampoline voor de kinderen en een adembenemend uitzicht over de savanne van het park.

Wat een cadeau was dit huis, waar we magische momenten beleefden.Giraffen in de Ezulwini Game Lodge, Hluhluwe

Er leven verschillende dieren in het natuurreservaat wat de Ezulwini Game Lodge omringt en met een beetje geluk krijg je de kans om deze dieren van dichtbij te bewonderen.

In de avond zaten wij op het terras van het familyhouse bij de Ezulwini Game Lodge, terwijl de kinderen buiten speelden. Het was pikkedonker op een paar spotjes in de tuin na. Vervolgens hoorden we een gek geluid, een dierengeluid wat wij niet konden plaatsen. En ineens komen daar uit het niets op nog geen paar meter afstand vijf giraffen voorbij gelopen. Wat een koninklijke dieren en wat een magisch moment. Dit moment was by far het meest memorabele moment wat wij hebben beleefd tijdens onze rondreis door Zuid-Afrika. En sindsdien krijgen wij elke keer als wij ergens een giraffe zien, weer direct dat magische moment terug.

Eten bij de Ezulwini Game Lodge

Ezulwini Game Lodge biedt zowel ontbijt als diner aan. Omdat wij geen zin hadden om elke avond op zoek te gaan naar een restaurant, besloten wij zowel het ontbijt, als het diner bij de lodge te eten.

En het was erg lekker. Een prima ontbijt en een overheerlijk diner. Er is zeker niets aan te merken op het ontbijt en op het diner bij de Ezulwini Game Lodge.De Ezulwini Game Lodge, een absolute aanrader in Hluhluwe

Om heel eerlijk te zijn is er op de Ezulwini Game Lodge helemaal niets aan te merken.

De sfeer en de uitstraling van de Ezulwini Game Lodge zijn gezellig en authentiek. De lodges en kamers zijn allemaal netjes en schoon en het personeel is heel vriendelijk.

De dieren in het natuurreservaat komen allemaal heel dichtbij, wat mooie herinneringen oplevert die je nooit meer vergeet.


Adres: D540, False Bay, Hluhluwe, 3960, Zuid-Afrika


KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE EZULWINI GAME LODGE
Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Meest populaire blogs

bottom of page