top of page

Laughing Waters Guest House, Hazyview, Zuid-AfrikaLaughing Waters Guest House is de perfecte plek voor rust en romantiek. Bovendien ligt Laughing Waters Guest House dichtbij een van de mooiste plekken van Zuid-Afrika, de Panoramaroute en dichtbij het grootste wildpark ter wereld; de Panoramaroute.


Welkom bij Laughing Waters Guest House

Tussen prachtig bijgehouden citroenboomgaarden, langs een stromende rivier, rijd je over een bruggetje richting dit Laughing Waters Guest House. Al rijdend langs deze citroenboomgaarden, voel je direct de romantiek die Laughing Waters Guest House uitstraalt.


De tropische tuin van Laughing Water Guest House

Eenmaal aangekomen bij het Laughing Waters Guest House, rijd je door de poort direct de prachtige tropische tuin waarin dit mooie Guest House verstopt staat. Van alle onze accommodaties in Zuid-Afrika heeft Laughing Waters Guest House by far de mooist aangelegde tuin. Alles ziet er netjes en verzorgd uit. Deze tropische tuin heeft een heerlijk zwembad, waar je de hele dag kunt genieten van de fluitende vogeltjes.
Wat een vriendelijk welkom bij Laughing Waters Guest House

Wanneer je aankomt bij Laughing Waters Guest House krijg je een heel vriendelijk welkom van de eigenaars van deze accommodatie. Deze mensen runnen Laughing Waters Guest in Hazyview sinds een aantal jaren en wat doen ze het geweldig. De eigenaars zijn echt oprecht aardige en warme mensen. Je voelt je echt welkom en direct helemaal thuis bij Laughing Waters Guest House.

De kamers van Laughing Waters Guest House, Hazyview

De kamers van Laughing Waters Guest House liggen aan een prachtige, tropische binnentuin. De entree van de kamer is dus al spectaculair. De kamer zelf ademt luxe. En de bedden.... Het bed waar we in mochten slapen bij Laughing Waters Guesthouse was echt een van de fijnste bedden waar ik ooit in geslapen heb. Nog steeds zoek ik in winkels naar een bed wat zo lekker lag als dit bed, een hoog, groot en ultra zacht bed. Vanuit onze kamer konden we via een trap zo de tropische tuin in lopen naar het zwembad.

De tropische tuin is echt prachtig aangelegd en wordt fantastisch bijgehouden.Ontbijt en diner bij Laughing Waters Guest House, Hazyview

Je moet het wel van tevoren aangeven, maar je kunt ervoor kiezen om bij Laughing Waters Guest House te ontbijten en te dineren. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende gerechten en het is echt allemaal even verrukkelijk. Het ontbijt bestaat uit een gedeeltelijk buffet en een deel a la carte. Bij Laughing Waters Guest House zorgen ze ervoor dat je helemaal niets tekort.Restaurants in de omgeving van Laughing Waters Guest House, Hazyview

Het is echt wel een aanrader om te eten bij Laughing Waters Guest House, want het is best een eindje rijden naar andere restaurants in de omgeving van Hazyview. Bovendien hebben de restaurants die wij daar gezien hebben lang niet zoveel sfeer als het restaurant van Laughing Waters Guest House, waar je echt romantisch kunt dineren.


Nijlpaarden bij Laughing Water Guest House, Hazyview

Wanneer je langs de rivier en de citroenboomgaarden richting Laughing Waters Guest House rijd, zie je borden al staan die waarschuwen voor nijlpaarden. Maar een nijlpaard is nou niet iets wat je in deze omgeving direct zou verwachten.

Maar een avond waren wij heerlijk aan het dineren bij Laughing Waters Guest House toen er ineens allemaal commotie ontstond. Bleek er gewoon een nijlpaard aan de poort te staan op zoek naar een snack. Wat een ervaring, maar eigenlijk ook best eng dat deze zomaar buiten het hek rondlopen, want deze beesten wil je echt niet zomaar tegenkomen. Nu verblijven ze vooral bij de rivier, dus je hoeft je ook niet echt zorgen te maken gelukkig.
De locatie van Laughing Waters Guest House

Laughing Waters Guest House ligt in Hazyview. De locatie van Laughing Waters Guest House is erg goed. Zo ligt het grootste natuurreservaat van Zuid-Afrika, het Krugerpark, op nog geen uur rijden van Laughing Waters Guest House. Maar er zijn nog veel meer uitstapjes te doen vanuit het Laughing Waters Guest House. Zo ligt een van de mooiste routes van Zuid-Afrika dichtbij dit Guest House, de Panoramaroute. Wanneer je in de omgeving van Hazyview bent, is de Panoramaroute absoluut een must-see.Laughing Water Guest House is absoluut een pareltje

Wij vinden Laughing Waters Guest House in Hazyview absoluut een aanrader en zouden zeker nog heel graag een keer terugkomen bij dit Guest House. Laughing Waters Guest House is een van de meest romantische plekken waar we ooit geweest zijn, met de meeste vriendelijke mensen die dit gastenhuis runnen.


Adres: S29 Linvale Estate, R536 Sabie Road, Hazyview, Mpumalanga, 1242, Zuid-AfrikaComments


Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Meest populaire blogs

bottom of page