top of page

Mountain Inn, SwazilandWow, wat een uitzicht heeft dit hotel. Het Mountain Inn hotel heeft een prachtige tuin met een geweldig uitzicht over de Ezulwini Vallei in Swaziland.


Het uitzicht van Mountain Inn Swaziland is het grootste pluspunt

Het uitzicht wat je vanuit de tuin hebt over de Ezulwini vallei in Swaziland is dan eigenlijk ook wel meteen het grootste pluspunt van dit hotel.

Het Mountain Inn hotel heeft helaas verder weinig uitstraling. Mountain inn is een veel groter hotel, dan de buitenzijde doet vermoeden. De aankleding is zowel in de kamers als in de rest van het hotel een beetje gedateerd. Stop je hier tijdens je rondreis door Zuid-Afrika en Swaziland, dan mis je toch een beetje de gezellige uitstraling die je in veel andere accommodaties in Zuid-Afrika en Swaziland wel kunt vinden.De faciliteiten van hotel Mountain Inn Swaziland

Mountain inn heeft alle nodige faciliteiten. Dit hotel in Swaziland heeft een restaurant, een zonneterras, een oppasservice, een fitnesscentrum, roomservice, een zwembad etc. Kortom alle faciliteiten die je, je maar kunt wensen.

Maar wanneer je binnenloopt in het Mountain Inn hotel voelt het een beetje alsof je in een grote hotelketen binnenloopt. Ook de vriendelijkheid en de vrolijkheid van de andere accommodaties in Zuid-Afrika, mis je in dit hotel in Swaziland wel een beetje. Iedereen doet zijn werk goed, maar er zou wel iets meer gelachen mogen worden.Dineren in hotel Mountain Inn, Swaziland

Het restaurant van hotel Mountain Inn is daarentegen wel erg goed. Zowel het ontbijtbuffet als het diner wordt geserveerd in het restaurant. En zowel het ontbijt, als het diner in hotel Mountain Inn zijn heel erg goed. Het is wel een erg groot restaurant en er kunnen heel veel mensen in dit restaurant eten, waardoor het bij drukte wel erg rumoerig is.De kamers in hotel Mountain Inn Swaziland

De kamers en badkamers in hotel Mountain Inn zijn gewoon goed. De kamers zijn netjes en schoon, maar net als de rest van het hotel Mountain Inn een beetje gedateerd.

Wij hadden het geluk dat we een apart huisje hadden, dicht bij het zwembad. Het huisje had 2 slaapkamers en 1 badkamer. De kamer die wij hadden, had een grote glazen pui en bood uitzicht op het zwembad en er was een aparte voordeur. Er is verder weinig aan te merken op de slaapaccommodaties van hotel Mountain Inn. De beste omschrijving is denk ik dat alles prima is. Maar ten opzichte van andere accommodaties in Swaziland, mag je dit hotel denk ik wel luxe noemenHotel Mountain Inn Swaziland ligt op een hele goede locatie

De locatie van hotel Mountain Inn in Swaziland is heel erg goed. Hotel Mountain Inn ligt maar een paar minuten lopen van het centrum, waar je veel restaurants kunt vinden. Omdat het eten in het restaurant van het hotel gewoon goed was, besloten wij gewoon om in het hotel te eten. Maar het is wel erg fijn dat de gezelligheid van de stad op loopafstand van het centrum ligt.Wat is er te doen in de omgeving van hotel Mountain Inn in Swaziland?

Op korte afstand van hotel Mountain Inn zijn er meerdere activiteiten die je kunt doen. Maar dit hotel en de locatie nodigt ook wel uit om even helemaal niets te doen, zeker als je hier stopt tijdens een rondreis door Zuid-Afrika en Swaziland. Gewoon even uitrusten bij het zwembad met het schilderachtige uitzicht over de Ezulwini vallei is wel erg verleidelijk hier. En dat hebben wij dan ook gedaan.Is hotel Mountain Inn een aanrader wanneer je in Swaziland bent?

Swaziland is wel echt anders dan Zuid-Afrika, wat ons meteen duidelijk werd toen wij de grens over reden. Je wordt hier direct geconfronteerd met de armoede van dit land.

In dit grote hotel, het Mountain Inn hotel, heb je dat gevoel totaal niet. Hotel Mountain Inn is een prima hotel, met prima kamers en prima eten. Het is allemaal niet heel bijzonder, maar het is wel een prima stop om te overnachten in Swaziland.


Wil je meer informatie over dit hotel, kijk dan HIER.

Adres: Princess Drive, Mbabane H100, EswatiniKommentare


Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Meest populaire blogs

bottom of page