top of page

Roompot Bospark ’t Wolfsven, een plek om tot rust te komen


Roompot Bospark ’t Wolfsven ligt midden in de natuur, nabij het dorpje Mierlo, tussen Helmond en Eindhoven. De naam Bospark is de perfecte omschrijving voor dit vakantiepark, omdat het gehele park gelegen is in een bos en je dan ook overal omringd word door hoge bomen.



De verschillende delen van Roompot Bospark ’t Wolfsven

Het vakantiepark is verdeeld in verschillende delen. Elk gedeelte heeft zijn eigen huisjes.

Roompot is de laatste jaren flink bezig met de renovatie en uitbreiding van Roompot Bospark ’t Wolfsven. Je hebt dan ook de parkdelen met de wat oudere huisjes en stacaravans, maar ook de nieuwe stukken waar je kunt slapen in gloednieuwe vakantiehuisjes.

Deze nieuwe vakantiehuisjes zijn echt super, maar ook de wat oudere stacaravans en vakantiehuisjes zijn echt helemaal prima voor een fijne gezinsvakantie. Bovendien zijn deze stacaravans en huisjes zeker ook budget proof en kun je voor een fijne prijs een weekje midden in het bos slapen.


Roompot Bospark ’t Wolfsven heeft ook een gedeelte wat als camping gebruikt wordt. Hier kun je dus kamperen met je eigen caravan, camper of tent.


Slapen in de nieuwste huisjes van Roompot Bospark ’t Wolfsven

Wij sliepen in een van de nieuwste Roompot vakantiehuisjes op Roompot Bospark ’t Wolfsven.

En ik kan niets anders zeggen dan WOW. Deze nieuwe vakantiehuisjes zijn echt van alle gemakken voorzien. Je moet ze eigenlijk gewoon zien om het te ervaren, maar we zullen een paar van de gemakken opsommen om je een idee te geven van deze luxe vakantiehuisjes.





De moderne vakantiehuisjes van Roompot Bospark ’t Wolfsven

Het begint al met het uiterlijk en de inrichting van de nieuwe vakantiehuisjes op Roompot Bospark ’t Wolfsven. De houten buitenkant met de zwarte accenten geven de vakantiehuisjes een modern uiterlijk. De inrichting van de nieuwe vakantiehuisjes is ook echt van deze tijd, helemaal van nu. De combinatie van hout, zwart, wit en zandkleuren geven de huisjes een fijne sfeer.


Koken in luxe bij Roompot Bospark ’t Wolfsven

De nieuwe vakantiehuisjes hebben een luxe keuken en zijn uitgerust met alle benodigdheden. Zo is er een vaatwasser, een grote kookplaat en een combimagnetron. Je kunt dus echt alles wat je maar wilt koken in dit vakantiehuisjes. Al kun je natuurlijk ook gewoon lekker uit eten gaan op Roompot Bospark ’t Wolfsven. Maar mocht je willen koken, dan heb je in deze keuken in ieder geval zeker alles bij de hand.


Met de benen omhoog bij Roompot Bospark ’t Wolfsven

De nieuwe vakantiehuisjes bij Roompot Bospark ’t Wolfsven hebben een fijne zithoek met hoekbank en grote televisie. Televisiekijken is misschien niet iets wat bovenaan je lijstje staat, wanneer je denkt aan een rustige vakantie midden in de natuur en toch vonden wij deze fijne zithoek wel erg fijn. Want wanneer je de dag heerlijk buiten hebt doorgebracht op Roompot Bospark ’t Wolfsven en de omgeving hebt verkend, is er niets zo fijn om lekker met de voeten omhoog een filmpje te kijken in je huisje. Zeker tijdens de wat koudere maanden. Bovendien heeft de televisie een geïntegreerde Chromecast, zodat je ook je eigen Netflix Series en Films gewoon verder kunt kijken in het huisje.


Geen douche delen bij Roompot Bospark ’t Wolfsven

De badkamers in de nieuwe vakantiehuisjes van Roompot Bospark ’t Wolfsven zijn al net zo luxe als de rest van het huisje. Wij verbleven in een 4-persoons huisje, met 2 slaapkamers. En hoe fijn is het dat beide slaapkamers een eigen badkamer met toilet en douche hebben? Nou heerlijk dus!

Beide badkamers zijn exact hetzelfde. Er is een toilet, een groot badkamermeubel met opbergmogelijkheden en een ruime inloopdouche met regendouche.


Slapen in luxe bij Roompot Bospark ’t Wolfsven

De slaapkamers in de nieuwe vakantiehuisjes van Roompot Bospark ’t Wolfsven hebben beide een tweepersoonsbed. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden voor al je kleding. Er zijn zelfs lampjes naast je bed met usb-poort om je telefoon op te kunnen laden. Na uitvoerig testen, kunnen wij in ieder geval bevestigen dat de bedden heerlijk slapen. De slaapkamers hebben blinderende rolgordijnen, zodat je ook van het eerste ochtendlicht geen last zult hebben.


Zoals wij al zeiden, moet je deze huisjes eigenlijk een keertje boeken om ze zelf te ervaren. Wij hadden in ieder geval helemaal niets aan te merken aan deze nieuwe vakantiehuisjes op Roompot Bospark ’t Wolfsven.


Wat is er allemaal te doen bij Roompot Bospark ’t Wolfsven ?

Op Roompot Bospark ’t Wolfsven is er genoeg te beleven.

Zo is er een grote zwemvijver met een klein zandstrand. De zwemvijver is verdeeld in het verschillende delen, waarbij de verschillende dieptes per deel duidelijk staan aangegeven. Dit is zeker fijn met kinderen, want je weet precies in welk deel jouw kind veilig kan zwemmen en spelen.



Om de rest van de zwemvijver vindt grasvelden, waar je ook prima op kunt liggen. Let wel op de poep van de eenden en de ganzen, want dat ligt er meer dan genoeg op de grasvelden.

Op het strandje vind je ook een kleine speeltuin, welke vooral leuk is voor de kleinere kinderen.


Naast de zwemvijver vind je ook het binnenzwembad van Roompot Bospark ’t Wolfsven. Verwacht geen groot zwemparadijs met glijbanen etc. Maar het is wel een fijn zwembad met een leuk speelgedeelte voor de kinderen. Een prima binnenzwembad voor dit park.





Waterfietsen bij Roompot Bospark ’t Wolfsven

Wanneer je verder doorloopt bij de zwemvijver kom je bij een tweede vijver. Hier kun je waterfietsen huren voor een half uur of uur. Aan deze vijver vind je ook het restaurant, de binnenspeeltuin en de gamehal.

Bij de binnenspeeltuin kun je ook de kinderanimatie vinden. Zo is er elke dag een leuke minidisco en ook ander kinderentertainment.



Eten bij Roompot Bospark ’t Wolfsven

Het restaurant heeft een vrij uitgebreide kaart, waar je zowel eenvoudige gerechten, als wat luxere gerechten kunt bestellen. Vooral het terras van dit restaurant aan de vijver is een heerlijke plek om te genieten van een lunch of diner.

Wij hebben verschillende gerechten geprobeerd en waren niet een keer teleurgesteld. Vooral de tapasplank is een aanrader met zowel lekkere koude, als warme gerechten.


Heb je nu gewoon zin in friet en een frikandel speciaal, dan kun je deze ook bestellen in het restaurant. Maar deze zou je ook kunnen afhalen bij de snackbar. De snackbar vind je direct naast het binnenzwembad.


En wil je zelf koken en heb je niet alles bij, dan kun je zeker vinden wat je nodig hebt bij de supermarkt van Roompot Bospark ’t Wolfsven. Deze supermarkt heeft een uitgebreid assortiment en is ook de plek waar je in de ochtend je verse broodjes kunt halen voor het ontbijt.



Een heerlijke vakantie bij Roompot Bospark ’t Wolfsven

Wij hebben tien dagen doorgebracht op Roompot Bospark ’t Wolfsven en hebben ons geen moment verveeld op dit park. Door de ligging van de plek midden in het bos, geeft dit park je direct een rustig gevoel. Echter zijn er genoeg activiteiten om je geen moment te hoeven vervelen.


In de omgeving van Roompot Bospark ’t Wolfsven

En wil je nu toch een dagje weg van Roompot Bospark ’t Wolfsven, dan is er in de omgeving ook genoeg te zien en te doen.


Zo kun je bijvoorbeeld fietsen huren op Roompot Bospark ’t Wolfsven en een van de fietsroutes rijden in de omgeving van Mierlo en Geldrop. Er zijn zowel korte als langere routes om te fietsen.


Je kunt ook Kasteel Geldrop bezoeken met prachtige kasteeltuinen.



Wil je een dagje winkelen, dan is Eindhoven de stad om te bezoeken. Je bent binnen vijftien minuten in Eindhoven, een moderne stad waar genoeg te zien en te doen is. Vooral Strijp-S is een unieke plek in Eindhoven om te bezoeken.


Wil je meer weten over wat er allemaal te doen is in de omgeving van Roompot Bospark ’t Wolfsven, KLIK DAN HIER.


Wil je meer informatie over Roompot Bospark 't Wolfsven en over de verschillende vakantiewoningen, KLIK DAN HIER.


Adres: Patrijslaan 4, 5731 XN Mierlo, Netherlands



Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Meest populaire blogs

bottom of page