top of page

Samen snurken met Snurk Amsterdam


Er waren hier afgelopen week twee hele blije jongens toen er een pakketje binnen kwam van SNURK Amsterdam.

Wij zijn al heel lang fan van de kinderdekbedovertrekken van Snurk Amsterdam en we hebben ze inmiddels al enkele jaren, maar om de Jungle Kamer af te maken hadden we nog een paar bijpassende dekbedovertrekken nodig. En natuurlijk hebben we deze gevonden bij SNURK Amsterdam.Wat is SNURK Amsterdam?


Snurk Amsterdam is opgericht in 2007. Ze staan bekend om de leuke collectie dekbedovertrekken voor kinderen met de leukste printjes en designs. Waarschijnlijk heb je de kinderdekbedovertrekken weleens voorbij zien komen, die je zoon of dochter transformeert tot een ballerina of astronaut. Ook wij hebben deze natuurlijk en de jongens slapen al jaren onder hun ultra zachte dekbedovertrekken waarin ze zichzelf ook even astronaut voelen.SNURK Amsterdam, dekbedovertrekken voor kinderen en volwassenen

Maar naast de collectie dekbedovertrekken voor kinderen, hebben ze nog veel meer. Zo hebben ze ook een fijne collectie dekbedovertrekken voor volwassenen, ook in dezelfde fijne kwaliteit en met leuke printjes.


Niet alleen dekbedovertrekken bij SNURK Amsterdam

Maar de collectie van SNURK Amsterdam bestaat niet alleen uit dekbedovertrekken. Je kunt er nachtkleding en onesies kopen voor zowel kinderen als volwassenen, in dezelfde zachte kwaliteit en met dezelfde leuke printjes. Je kunt dus compleet matchen met je dekbedovertrek. Dat is toch supertof. Wie wil er nou niet zo'n toffe kinder pyama.Dekbedovertrekken van 100% Biologisch katoen

Maar naast al de leuke printjes en fijne kleuren is er nog een ander groot voordeel aan de dekbedovertrekken van SNURK Amsterdam. Al hun dekbedovertrekken worden gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit biologische katoen wordt duurzaam geproduceerd in Portugal. Door het katoen wat SNURK Amsterdam gebruikt, voelen de dekbedovertrekken superzacht en zijn ze heerlijk om onder te slapen. En het is toch ook wel fijn slapen, als het bij draagt aan een beter milieu.
Bananas tellen onder het Banana Monkey dekbedovertrek van SNURK Amsterdam

Ondanks dat de jongens dus al jaren graag slapen onder het astronauten dekbedovertrek, was het nu tijd voor een dekbedovertrek wat meer paste bij hun Jungle kamer. Dus mochten ze zelf op de website van SNURK Amsterdam, een nieuw design kinderdekbedovertrek uitzoeken. De jongens hadden hun keuze snel gemaakt. Ze kozen het Banana Monkey dekbedovertrek. Wat een goede keuze, en wat een leuk dekbedovertrek van SNURK Amsterdam is dit zeg. We zijn er helemaal blij en het staat superleuk op de junglekamer van de jongens.
Is het bij jullie ook tijd voor een nieuw dekbedovertrek?

Is het bij jullie ook tijd voor een nieuw, fris dekbedovertrek? Kijk dan zeker even op de website van SNURK Amsterdam bij de kinderdekbedovertrekken.

Bovendien is het stiekem ook gewoon al een cadeautip voor 5 December of de kerstdagen. Superleuk als extra pakjes in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom. Ik denk dat ik ook nog een nieuwe voor mezelf op mijn verlanglijstje schrijf.

Kusjes van ons

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Meest populaire blogs

bottom of page