top of page

Ben jij op zoek naar een bestemming voor jouw volgende stedentrip?

Stedentrips zijn de perfecte break. Even een paar dagen er tussenuit om andere culturen op te snuiven. Europa is het allerbeste continent ter wereld voor stedentrips. Er zijn zoveel mooie steden op slechts 2 tot 3 uur vliegen van elkaar. Steden met allemaal hun eigen historie en culturele verschillen. Klik hieronder op jouw favoriete stedentripbestemming en lees al onze reistips, reisgidsen en reisinspiratie, waarmee je jouw volgende stedentrip kunt plannen. 

STEDENTRIP SPANJE

Zon, zee, strand en prachtige steden, Spanje heeft het allemaal. Spanje is dan ook de perfecte bestemming voor een zonnige stedentrip. 

Klik op de foto hieronder voor de complete reisgidsen voor stedentrips naar Barcelona, Valencia, Madrid en Granada, enkele van de leukste steden van Spanje.

PARIS EXISTS TO REMIND YOU THAT DREAMS ARE REAL! 

Parijs, is het een overgewaardeerde stad? Absoluut niet! Een stedentrip naar Parijs is alles wat je ervan hoopt en verwacht.

Croissants, macarons, overal verliefde stelletjes...Dat zie je niet alleen in de films. Dat is echt Parijs!

De meest historische en romantische steden vind je in Italië. En vergeet natuurlijk ook het lekkere Italiaanse eten niet. Klik op de foto hieronder voor onze complete reisgidsen en nog veel meer reistips naar Rome, Florence en Venetië. 

Toscane I 5x de mooiste steden en dorpen van Toscane, Italie.jpg
Stedentrip Boedapest - wat te zien en doen tijdens een 3-daagse stedentrip naar Boedapest

STEDENTRIPS I MEEST GELEZEN

bottom of page