Spanje het land van de Paella en de Flamenco en prachtige natuur. Spanje heeft ontzettend veel te bieden en is een van de meest populaire vakantielanden. Lees nu al onze reistips voor jouw volgende vakantie naar Spanje op onze reisblog Kusjes van ons.

De beste reistijd om naar Spanje

te reizen is van

Maart tot Oktober.

Spanje

Spanje het land van de Paella en de Flamenco en prachtige natuur. Spanje heeft ontzettend veel te bieden en is een van de meest populaire vakantielanden. Lees nu al onze reistips voor jouw volgende vakantie naar Spanje op onze reisblog Kusjes van ons.

Spanje is een divers land. Ben je op zoek naar geschiedenis en cultuur, bezoek dat het mooie

Barcelona, de hoofdstad Madrid

of misschien het zuidelijke Sevilla.  

Heb jij meer zin in zon, zee en strand?

Nestel je dan in een strandstoel op een van de mooie stranden aan de verschillende Costa's

die Spanje rijk is.

Juist meer op zoek naar avontuur en actie,

ga dan de bergen in.

Zowel in de Sierra Nevada, de Pyreneeën,

als in een van de kleine

bergketens

vind je duizenden wandelroutes met

mooie watervallen, kloven en grotten. 

En vergeet niet alle kleine, pittoreske

dorpjes

die je kunt vinden in Spanje. 

Stedentrip

Voor welke Spaanse stad kies jij?

Barcelona, de perfecte bestemming voor een stedentrip. Barcelona heeft cultuur, leuke winkels, gezellige restaurants en heerlijke stranden. Lees nu al onze reistips voor jouw volgende stedentrip naar Barcelona op onze reisblog Kusjes van ons.
Madrid is de hoofdstad van Spanje en wordt ook wel het New York van Spanje genoemd. Alles in Madrid voelt dan ook groots. Gaat jouw volgende stedentrip naar Madrid? Lees dan nu al onze reistips voor jouw reis naar Madrid op onze reisblog Kusjes van ons.
Valencia is een stad die steeds populairder wordt als stedentrip bestemming. Het is een heerlijke stad om een paar rustige dagen door te brengen. Ontdek hier oude cultuur, moderne cultuur, heerlijk eten en een uitgerekt zandstand. Valencia is de perfecte bestemming voor een stedentrip. Lees nu al onze reistips voor jouw tripje naar Valencia op onze reisblog Kusjes van ons.
Granada is een verrassend mooie stad in het zuiden van Spanje. De sfeer van Granada is niet te vergelijken met andere steden in Spanje. Maar naast het proeven van de bijzondere sfeer is er ook ontzettend veel moois te zien, met als hoogtepunt natuurlijk het Alhambra paleis, een Oosters paleis in Spanje. Lees nu al onze reistips voor jouw stedentrip naar Granada op onze reisblog Kusjes van ons.

Granada

Wat is jouw favoriete Spaanse regio?

Klik op de foto hier onder en lees al onze reistips over jouw favoriete regio

De Costa Brava is wat ons betreft de mooiste kuststrook van Spanje. Met mooie stranden, gezellige baaitjes, hoge rotsen, afgewisseld met authentieke dorpjes heeft de Costa Brava alles voor een perfecte vakantie. Lees nu al onze reistips voor jouw volgende vakantie naar de Costa Brava op onze reisblog Kusjes van ons.
Tarragona is de misschien wat onbekendere regio van Spanje. En toch heeft Tarragona ontzettend veel te bieden. Prachtige gebergtes met watervallen en kloven, prachtige zandstranden en indrukwekkende steden. Tarragona is de perfecte bestemming voor een heerlijke zonvakantie. Lees nu al onze reistips voor jouw reis naar Tarragona op onze reisblog Kusjes van ons.
Andalusie is de meest zuidelijke regio van Spanje. Andalusie is anders dan alle andere regio's van Spanje, omdat je hier nog veel bijzondere Moorse invloeden ziet. Maar ook het indrukwekkende gebergte, de Sierra Nevada, ligt in Andalusie. Steden zoals Granada en Sevilla, maken van Andalusie een geweldige vakantiebestemming. Lees nu al onze reistips voor jouw vakantie naar Andalusie op onze reisblog Kusjes van ons.
Valencia is een bekende stad voor een stedentrip. Maar de regio Valencia is nog veel groter en heeft veel meer te bieden. Zo zijn er in Valencia prachtige natuurgebieden te zien, watervallen om af te koelen, leuke dorpjes en heel veel stranden. Lees nu al onze reistips voor jouw vakantie naar Valencia op onze reisblog Kusjes van ons.
Naamloos-5.jpg